drótkerítés!drótfonatgyártás Észak-magyarországon

Megoldás az Önt régóta gyötrő fájdalomra: 

Dr. Förster féle Ló balzsam

 

 

Már jó néhány éve nyugdíjas vagyok, és évek óta fáj, visszeres a lábam. Kipróbáltam a gyógyszertárból már minden krémet, de vagy gyorsan elfogytak, vagy csak kicsit segítettek.

Az egyik ismerősöm ajánlotta a Dr. Förster-féle Ló balzsamot és elkezdtem használni. Először csak azt éreztem, hogy kellemesen lehűti és picit csökkent a fájdalom.

Kb egy hét múlva az erősen látszó visszereim szemmel láthatóan kisebbek lettek.(Naponta 3-szor kentem be.) Körülbelül másfél hét múlva a fájdalom is jelentősen lecsökkent, és azóta, hogy naponta kétszer bekenem, egy nagyon jó állapot alakult ki az előzőhöz képest (volt úgy, hogy annyira fájt a lábam, hogy a boltba sem tudtam lemenni!) Kb egy éve használom, és szívből ajánlom mindenkinek, akinek ilyen problémája van.

Margitka 78 éves 

 

 

Csodálatos összetevőivel megszünteti azt a gyötrelmet, amit már régóta okoznak Önnek a lábai! 
 1. Vadgesztenye kivonat
 2. Rozmaring
 3. Árnika
 4. Kámfor
 5. Mentol
 6. Éterikus (illó) olajak 

 

 

És mit szólna Ön, ha a természet ereje végre könnyebbé tenné az életét, és segítene a régóta nem múló fájdalmán? 

 

 
 28 éves fodrász vagyok. Munkámból adódóan a sok állástól apróbb visszerek keletkeztek a lábamon és ez nagyon zavart. Elkezdtem a Ló balzsammal kenni naponta 2-szer és kb egy hét folyamatos használat után azt vettem észre, hogy a visszerek egy része halványodott, és sokkal kevésbé volt feltűnő, mint azelőtt.

K. Ildikó Miskolc

 

 

Használja ki Ön is a természet erejét!

 

 

 • Vadgesztenye kivonat (lat. Aesculus Hippocastanum), ami napjainkban egyre szélesebb körben használatos, mert escint tartalmaz. Az említett összetevőnek a véralvadást, a vér felhalmozását megakadályozó hatása van (pl. zúzódásoknál), illetve ápolja a vénákat. Természetes módon növeli a vénák tónusát, és csökkenti a fájdalmakat.

 • Rozmaring: (lat. Rosmarinus officinalis) Közismert növény, amely pár nagyon hatásos olajat tartalmaz. Külső kezelésre (pl. masszírozásra) használják azoknál, akik gyengeséget éreznek a lábukban.

 • Árnika: (lat. Arnika montana) már a rómaiak és a görögök is ismerték és használták. Izomlazító hatása miatt izomfájdalmak enyhítésére, illetve különböző sérülések ápolására alkalmazták. Rozmaring és mentol kombinációjával meglepő könnyedséget és frissességet kölcsönöz a lábnak.


 • Kámfor: (lat. Cinnamomum camphora)
  Örökzöld fatörzs, amely Délkelet-Ázsiából származik, és amelynek a könnyen illanó olaját, aromaterápiában használják légzőszervi fertőzések gyógyítására. A kámfor kivonatának baktériumölő, vízhajtó és élénkítő hatása van, ezért izomfájdalmak, és a reuma kezelésére használják.

 • Mentol: A lóbalzsam kihagyhatatlan összetevője, amely kámforral és eszenciális olajakkal keverve nyugtat, a bőrrel érintkezve hűt, és sokat könnyít a fáradt lábakon.


 • Éterikus (illó) olajak: Jellegzetes illatuk és ízük van. Bennük az illat ereje, és a gyógynövények gyógyító hatása rejlik, ezért sok balzsam és testápoló alapanyagát képezik. 

A Ló balzsam pozitív hatásáról szóló információk szájhagyomány útján terjedtek egész Európán át, és ezt a terméket, mint házi, gyógyító készítményt ismerthettük meg, amely pozitívan hat az izmainkra és a bőrünkre. Köszönhetően Dr. Förster-nek a jó hírek, és a termék hozzánk is elérkezett, és velük együtt a megoldás a fáradt, fájó, visszeres lábakra.  

 

 
 

Szülésznőként dolgozom 12 órás műszakban. Egy átlagos napon 9-10 órát talpon vagyok, amitől már a műszak utolsó harmadában nagyon fáj a vádlim és a talpam. Kipróbáltam mindenféle gyógycipőt és papucsot, volt amitől könnyebb let (ezt használom a mai napig), de egy nehezebb nap végén - ennek ellenére - visszajött a lábfájás és a fáradtság érzése.

A Ló balzsam első használatát követően elmúlt a fáradtság és a fájdalom, néhány perccel az alkalmazást követően és össze sem lehetett hasonlítani az azt megelőző érzéssel.

 

K.Szilvi 

 

Mire használható még a Ló balzsam?

Az ötféle gyógynövényből készült balzsam, összetevőinek sokrétű hatása miatt több, a családban bármikor előforduló probléma esetén azonnali segítségként használható.
Néhány példa:

 

 • kisebb égéseknél /pl. megfogunk valami forrót, ráfröccsen a kezünkre a forró olaj, stb./ azonnal tegyünk rá egy kis Ló balzsamot. Néhány másodperc után elkezdi hűteni, és csökkenti a fájdalmat! Ha ezután még néhányszor napközben bekenjük az égés helyét, a legtöbbször fel sem hólyagosodik, és sokkal hamarabb begyógyul.
  Ha szoláriumozáskor, vagy nyáron napozáskor leégnénk, és bekenjük a leégett felületet, a sajgó, húzódó bőrt 20-30 másodperc alatt lehűti, megnyugtatja, és a legtöbbször le sem hámlik!

 

 • zúzódások kezelésére: ha valakinek érzékeny a bőre, és már kisebb ütéseknél is könnyen bekékül, ha megüti magát, ajánlott gyorsan bekenni, vagy be sem kékül, vagy hamarabb felszívódik a véraláfutás! Sérülés után naponta 2-3-szor kenje be addig, amíg a véraláfutás el nem tűnik!
  Ha van a családban kisgyerek, aki elesett, és megütötte magát, tegyen a fájdalmas részre egy pici Ló balzsamot, néhány másodpercen belül elkezdi lehűteni és pillantok alatt csökken a fájdalom, a sírás pedig gyorsan abbamarad. Figyelem, ha lehorzsolta a bőrét, akkor ne kenje be, mert csípni fog.


 • Húzódásra, izomlázra: sportoláskor könnyen meghúzódhat valami, ilyen esetben naponta 2-3-szor kenje be Ló balzsammal és sokkal gyorsabban helyre fog jönni. Izomláznál azt tapasztaltuk, hogyha bekenjük a fájó izmokat, kb. 10-15 perc múlva jelentősen csökken a fájdalom.


 • Ízületi fájdalom: naponta 2-3-szor bekenjük a fájdalmas területet, az esetek nagy részében gyorsan enyhül a fájdalom.


 • derék, váll fájdalmak esetén, vagy ha a régi sérülés helye újra sajogni kezd, kenjük be a fájdalmas részt és pár percen belül enyhűlni fog a fájdalom.


Szeretné,ha végre ENYHÜLNÉNEK, vagy elmúlnának a fájdalmai?

 

 RENDELJE MEG MOST >>>

 
www.visszer.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!

Fáj a lába? lóbalzsam kapcsolat/megrendelés Webáruház